security not connecting to net

  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
when looking up sites on internet it appears security is not working anymore . sites say no response and settings say security is unable to connect to internet . this only happened a few days ago how do fix this
Photo of bolandd

bolandd

  • 70 Points
  • worried

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Tom Emmelot

Tom Emmelot, Champion

  • 21,354 Points 20k badge 2x thumb
Hi roland,

What do you mean, is de icon not in the browser (witch won)
or is the icon missing in the tray?
And witch program is saying that it cant connect to internet?
Provide us with a screen shot.
Here a how to make a screen shot:
https://esupport.trendmicro.com/en-us/home/pages/technical-support/premium-security/1054118.aspx?_ga=1.111057605.1592768211.1480325701
Hope we can help you, if you provide us with this information.

Kind reards,
Tom
Photo of TM_L

TM_L, Official Rep

  • 15,740 Points 10k badge 2x thumb
Hi Tom, thanks for the reply!

Hi @bolandd, sorry for not getting back earlier. 

As Tom mentioned, to help you further with this problem, we need a bit more information from you. Could you provide detailed descriptions (included the above information that Tom mentioned) and some screenshots of the issue you're encountering? 

Since you also selected the categories of " Home Network Security", just want to confirm, is the problem you mentioned is from Home Network Security?

Once we understand more background, we'll be able to better assist you and recommend solutions. Thanks.

Trend Micro Home Users Community

This conversation is no longer open for comments or replies.