Now no access to conversation in users community

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 month ago
  • Solved
Because I have the same issue, I've been commenting on the conversation, "Why the hell is this program telling me that my Serial number is invalid again when I renewed this service 7/4/2019?? "  When I went just now to respond to the most recent reply from the TM employee, it states that I don't have access to that conversation:  "Sorry! You don't have access to the content you requested. If you think you should have access, please contact the administrator of the community."

Can you please give me access again so that I can get my issue resolved?  Thank you.


Photo of barb

barb

  • 140 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 month ago

  • 1
Photo of TM_Iya

TM_Iya, Employee

  • 3,166 Points 3k badge 2x thumb
Hi barb,

I'm sorry about your experience. Can you try to access it again through this link below?

Why the hell is this program telling me that my Serial number is invalid again when I renewed this service 7/4/2019?? 

Here is the content of my reply on your last message:

I would suggest you reinstall your Trend Micro program and do the following:

Step 1. Uninstall the program using the Diagnostic Toolkit:

Uninstalling Trend Micro Security software on your WindowsTM PC

Step 2. Using the Trend Micro Remnant File Remover Tool:

 Trend Micro Remnant File Remover Tool

3. Install your Trend Micro program:

 Installing Antivirus+ Security

Let me know how it goes.

~Iya
Photo of barb

barb

  • 140 Points 100 badge 2x thumb
Thank you, Lya, now that works.  Go figure!

I unfortunately don't have time right now to uninstall and reinstall my antivirus.  I will do as you suggested and then report back.  Thanks again. 
Photo of TM_Iya

TM_Iya, Employee

  • 2,716 Points 2k badge 2x thumb
Hi barb,

Yes, sure. You may update us on your most convenient time.

Thank you!

~Iya
Photo of barb

barb

  • 140 Points 100 badge 2x thumb
Lya, I have uninstalled and reinstalled my Antivirus+.  I then checked for updates, and an update was downloaded.  My computer needed to be restarted to complete the installation, which I did.  When I opened the console, selected About the Program, and checked for updates, it stated that all components are up-to-date.  No popup.  At this point, I will just wait and see what happens.  Hopefully, nothing!  Thank you for your prompt replies, and as I said, hopefully, all now is back to normal.
Photo of TM_Kim

TM_Kim, Employee

  • 920 Points 500 badge 2x thumb
Hi, barb,

Glad to know that everything's working now. In case you need more help, please let us know.

- Kim
(Edited)

This conversation is no longer open for comments or replies.