Auto Startup of Maximum 10 Issue

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Why doesn't my Trend Micro Maximum Security 10 launch on startup? I just noticed in the last couple of days it is not launching, & I have to manually start it. Should I just added it to the startup?
Photo of andrew

andrew

  • 120 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of TM_JB

TM_JB, Employee

  • 3,364 Points 3k badge 2x thumb
Official Response
Is the Trend Micro icon missing in the System Tray (lower right corner)?

I recommend using this guide to resolve the issue:

Trend Micro Titanium does not start or turn on
Photo of andrew

andrew

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled Issues with Auto-start of Maximum 10.

Why does my Trend Micro Maximum 10 no longer automatically start when I turn on my computer? It has always launched in the background form the day I installed it, but for the last week or so I have had to manually start it so I added it to my Start Up folder, but now it doesn't launch in the background
Photo of andrew

andrew

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
Followed the suggested solution and did a reinstall.  That seems to have fixed the problem.  Thanks for your help.
Photo of TM_JB

TM_JB, Employee

  • 3,364 Points 3k badge 2x thumb
Thanks for letting us know that the suggestion solved the issue. Should anything else happen in the future kindly let us know and we will be more than happy to help you out!

This conversation is no longer open for comments or replies.